fredag 6 juni 2014

En glad nyhet

De senaste månaderna har det varit svårt att inte skriva/säga något om det häftiga som händer i våra liv. Vi ska nämligen få barn i början av december. I skrivande stund är jag i vecka 14 och vi var på ultraljud i veckan och fick se en välmående bebis, så nu känns det som läge att berätta (om nu någon fortfarande kikar in här). Magen börjar växa också, så det går nog inte att dölja det så länge till. Vill berätta för typ hela världen om den här glada nyheten!


Allt är förstås inte en dans på rosor. Jag har mått väldigt illa och haft svårt att äta, men det börjar kännas lite bättre. Däremot har jag börjat få ont i ryggen och misstänker att det är foglossning som spökar. På jobbet är det sjukt mycket att göra inför skolavslutningen på onsdag och torsdag, så jag längtar verkligen efter semester. 9 arbetsdagar kvar bara! Sen ska jag förhoppningsvis bara njuta av den växande magen under sommaren :)

2 kommentarer:

  1. Grattis igen! Det är så härligt att vi får barn som är födda samma år =) Hoppas krämporna går över, jag vet ju hur det är! Puss

    SvaraRadera
  2. ÅHHHHHHHH vad UNDERBART ATT LÄSA! Grattis grattis! Du kommer bli en helt underbar mamma! Blev verkligen glad nu =)
    Ett tips: Fota mycket på din mage/kropp, skriv hur du känner (vad du gillar för mat, avskyr, ja hur du fungerar och ändras) Det är så värdefullt sedan när barnet är några år och du vill minnas mer exakt.

    SvaraRadera