onsdag 16 juli 2014

Misstänkt urinvägsinfektion

Jaha, då var det dags att prova på ännu en gravidkrämpa. Jag är inte säker, men jag misstänker att jag har fått urinvägsinfektion. Har inte så många symtom, det gör mest lite ont i magen när jag vaknar på nätterna av att jag är kissnödig (vilket har blivit en vana den senaste tiden) och så är det svårt att tömma blåsan, också främst på natten. Men jag tyckte det var lika bra att ringa kvinnohälsan ifall att. Så nu har jag varit och lämnat urinprov så får vi se om det visar något. Det kan lika gärna vara bebisen som trycker på så det blir lite trångt sa barnmorskan. Men tills jag får veta något så är det jag som dricker tranbärsjuice och hinkar i mig litervis med vatten!


Passade på att väga mig hos barnmorskan också. Nu hade jag visserligen ganska tunga skor på mig, men vikten var ju hm, intressant... :P Jag gick ner typ 2 kg i början när jag mådde så illa och utifrån det har jag gått upp 5 kg. Men från startvikten så har jag ju bara gått upp 3 kg, det låter bättre, så vi kör på det ;) Fast det kan ju inte vara så farligt med tanke på hur pass lite jag har kunnat röra mig pga enorm trötthet/ryggont osv...

1 kommentar:

  1. Det är alltid bra att kolla upp sådant hos läkare. Antingen är det något och då är det bra att ta hand om det med en gång. Eller så var det falskt alarm och då kan det vara skönt att veta detta.
    Hoppas att krämporna är över sedan :-)

    SvaraRadera