lördag 15 februari 2014

Melodifestivalen 2014 deltävling 3

Outtrigger rätt bra låt ändå, kvällens bästa tycker jag. Men jag förstår inte riktigt varför metalband ställer upp i mello, snacka om att förstöra sin image för alltid!

EKO ingen låt som satte sig. Mest märkligt. Snygg frisyr i alla fall ;)

Oscar Zia hahaha, vilken sjukt dålig sångare han är. När han var med i Så ska det låta kunde han inte ens hitta rätt tonart om inte pianisten hjälpte honom genom att sjunga lite på melodin. Så han vinner inga poäng i min bok. Hjärntvättarlåt visserligen, men det är väl Kempes grej.

Shirley Clamp ganska snygg melodi, men den kändes för komplicerad för att sätta sig. Och en väldigt ful klänning hjälpte inte till :P

State of Drama catchy! Lät lite som U2:s Beautiful day i verserna. Tycker dock att de borde förstå att de spelar alldeles för mjuk rock för att ha sådana hårdrocksmoves :P


CajsaStina Åkerström lät som ett hopplock av massa andra låtar, bland annat Den vilda av Nanne och company för massa år sen. Rätt tråkigt, som väntat med andra ord.


Ace Wilder Fy vilken gräslig låt! De bara skrek ju så det skar i öronen i refrängen. Snygga scenkläder åtminstone, kul med nåt annat än glitter eller urringat.


dr. alban & Jessica Folcker hej 90-talet. Hur är det möjligt att han ens får kalla sig artist? Så himla dåligt, jag skäms! Och varför skulle de ha en som körade "unisont" med dr. albans falksång? Då lät det ju ännu värre!

Roligast ikväll Björn Gustafsson :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar