fredag 10 februari 2012

Vad är oddsen?

Vi skulle önska datum för avslutningskonsert redan i december, dvs långt innan vårens schema var klart, så det var väl kanske dömt att misslyckas. För självklart, självklart ska jag lyckas ha salstenta just den dagen. Vad är oddsen liksom? Det funkar ju inte! Jag blir galen, jag orkar inte med ännu mer krångel med sånt här nu! BAJS!

3 kommentarer:

  1. Kan du inte göra salstentan när det är omtentatillfälle då? Visst är det inte så kul, men frågan är väl vad som är minst krångligt? att flytta er konsert eller göra en omtenta?

    SvaraRadera
  2. Tack för komplimanger om frisyren =) Jag trivs faktiskt i den, känns nästan lite vuxnare nu ;) och Therese tyckte att jag såg smalare ut i ansiktet med kortare hår..haha jag tar åt mig allt som är positivt! Jag har hört det där med att byta ut mot vi och oss, men jag tycker inte det hjälper. Oftast går jag på känsla och "säger" meningen i huvudet. Det som låter bäst blir det =)
    För om man testar "jag ser ju ut som en muppig liten tant i (oss/vi) gamla bågarna!" så låter ju inget av det bra, hur ska man då veta liksom? haha...snart 26 år och färdig lärare men detta får jag inte ihop! Det måste finnas nån regel om det där...puss

    SvaraRadera
  3. hmm jag hade nog ändå tagit längre smala ben any day mot mina korta tjocka som knappt kommer i några jeans för de är så smalt sydda och de alltid är jätteförlånga..ja smala längre ben framför korta stabbiga.
    kram

    SvaraRadera